Založ si blog

Párová terapia

Párová terapia
Párová terapia

Párová terapia v podobe kartovej hry je brilantným spojením zábavy a terapie, ktoré ponúka jedinečnú príležitosť na posilnenie vzťahov. Hra obsahuje 185 kartičiek rozdelených do štyroch kategórií – Terapia, Zábava, Zhoda a Mixér, čo pridáva do vašej interakcie s partnerom rozmanitosť a hĺbku. Jej pravidlá sú jednoduché a flexibilné, s elementmi, ako sú tabuľky na písanie a fixky, ktoré dodávajú do hry interaktívnosť. Každá kartička je príležitosťou na otvorenú komunikáciu, objavenie nových vecí o sebe navzájom a definovanie hraníc vo vzťahu.

Čo robí túto hru výnimočnou, sú špeciálne poukazy, ktoré vám umožnia preniesť zážitok aj mimo hry. Schválená odborníkom z platformy Ksebe, Párová terapia nie je len o zábave, ale aj o budovaní silného a zdravého vzťahu.

Chcete si urobiť radostný večer s partnerom a zároveň pracovať na kvalite vášho vzťahu? Kliknite sem a objednajte si svoju vlastnú sadu Párová terapia. Je čas objaviť, čo pre vás znamená skutočná láska a porozumenie.

Pre viac info navštívte https://spolocenskaterapia.sk

Hydroizolácie

18.05.2024

Hydroizolácie predstavujú kľúčový prvok ochrany stavebných konštrukcií pred rôznymi typmi vlhkosti vrátane povrchovej, zemnej a atmosférickej vody. Ich použitie zaručuje ochranu konštrukcie pred koróziou, čím predlžuje jej životnosť a zároveň prispieva k energetickej účinnosti budovy. Medzi hlavné výhody hydroizolácií patrí aj výborný pomer ceny a kvality. [...]

Omnichannel

17.05.2024

Omnichannel od IPEXu je vlajkovým produktom, ktorý kombinuje hlasovú komunikáciu a Helpdesk do jedného prehľadného miesta. Toto riešenie umožňuje efektívne spravovať hovory, e-maily, sociálne siete a ďalšie komunikačné kanály, čím zabezpečuje, že žiadna správa nezostane nepovšimnutá. Hlavnou výhodou je prehľadný Dashboard, ktorý poskytuje zamestnancom okamžitý [...]

Odstránenie Grafitti

16.05.2024

A SERVIS LIPKA poskytuje špičkové služby v oblasti odstránenia graffiti a ochrany proti vandalizmu. Ako jediná firma v ČR, na Slovensku a v Rakúsku ponúka komplexný servis vrátane aplikácie antigraffiti náterov. Vďaka viacvrstvovému náteru, ktorý je účinný na rôzne povrchy, zabezpečuje 100% úspešnosť odstránenia graffiti. Výhodou je aj rýchla reakcia a zabezpečenie [...]

danko, majerský

Danko: Za okrúhly stôl by si mali sadnúť médiá a vládna koalícia. Líder KDH avizuje nové pravidlá aj mediálny úrad

19.05.2024 15:30

Podľa lídra KDH Milana Majerského by sa nad sebou mali zamyslieť aj novinári, no „zošnurovať“ médiá podľa neho nie je najlepší spôsob.

Elon Musk

Elon Musk spustil v Indonézii satelitný internet Starlink

19.05.2024 15:01

Poskytuje ju Muskova spoločnosť SpaceX pre národný zdravotnícky sektor a cieľom je tiež zlepšiť prístup na internet v odľahlých častiach súostrovia.

medveď

V katastri obce Kľačno sa medveď hnedý dobýjal do kurína

19.05.2024 14:13

Zásahový tím medveďa monitoruje. Polícia vyzvala občanov o opatrnosť.

KDR vojaci kongo

Ozbrojené sily Konžskej demokratickej republiky zmarili pokus o štátny prevrat

19.05.2024 14:02

K pokusu o prevrat tak došlo uprostred krízy, ktorá zasiahla vládnucu stranu prezidenta Tshisekediho v súvislosti s voľbami do vedenia parlamentu.

Recenzie produktov a služieb 2023

Vitajte. Venujeme sa krátkym recenziám produktov a služieb. V každom článku sa snažíme objektívne analyzovať kľúčové vlastnosti, výhody a možné nedostatky ponúkaných produktov alebo služieb. Naším cieľom je pomôcť čitateľom a spoločnostiam lepšie pochopiť hodnotu, ktorú tieto produkty a služby prinášajú. krtkovanie-bratislava24.sk | www.krtkovanie-trnava.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 272
Celková čítanosť: 181389x
Priemerná čítanosť článkov: 667x