Založ si blog

Syrp Magic Carpet PRO Short Slider 61cm

Syrp Magic Carpet PRO Short Slider 61cm
Syrp Magic Carpet PRO Short Slider 61cm

Ako odborník na kamerové doplnky, hodnotím Syrp Magic Carpet PRO Short Slider 61cm ako vynikajúcu voľbu pre filmárov hľadajúcich profesionálnu a stabilnú skúsenosť so sliderom. Tento produkt je konštruovaný tak, aby uniesol ťažšie kamery s hmotnosťou až 32 kg, čo je ideálne pre rozmanité produkcie. Jeho bezpečný, patentovaný systém rýchleho uvoľnenia a integrovaný setrvačník zaisťujú plynulé a stabilné zábery bez nadmerného nastavovania. Ďalšou výnimočnou vlastnosťou je možnosť spojiť viacero traťových dielov pre dlhšie pohyby kamery.

Pokiaľ ide o technické parametre, s hmotnosťou 4,9 kg a kompaktnými rozmermi je tento slider ľahko prenosný. Jeho konštrukcia z hliníka zaručuje odolnosť a dlhú životnosť. Kompatibilita so systémami Genie II Linear a Genie Mini rozširuje jeho využitie.

V závere môžem povedať, že Syrp Magic Carpet PRO Short Slider 61cm je výnimočným nástrojom, ktorý zvyšuje kvalitu a profesionalitu filmových projektov.

Pre viac info navštívte https://www.studio300shop.eu

Omnichannel

17.05.2024

Omnichannel od IPEXu je vlajkovým produktom, ktorý kombinuje hlasovú komunikáciu a Helpdesk do jedného prehľadného miesta. Toto riešenie umožňuje efektívne spravovať hovory, e-maily, sociálne siete a ďalšie komunikačné kanály, čím zabezpečuje, že žiadna správa nezostane nepovšimnutá. Hlavnou výhodou je prehľadný Dashboard, ktorý poskytuje zamestnancom okamžitý [...]

Odstránenie Grafitti

16.05.2024

A SERVIS LIPKA poskytuje špičkové služby v oblasti odstránenia graffiti a ochrany proti vandalizmu. Ako jediná firma v ČR, na Slovensku a v Rakúsku ponúka komplexný servis vrátane aplikácie antigraffiti náterov. Vďaka viacvrstvovému náteru, ktorý je účinný na rôzne povrchy, zabezpečuje 100% úspešnosť odstránenia graffiti. Výhodou je aj rýchla reakcia a zabezpečenie [...]

Komplexná stavebn činnosť

15.05.2024

ŠAFO-2 je etablovaným dodávateľom stavebných služieb na západnom Slovensku, s množstvom pozitívnych referencií a stabilnou pozíciou na trhu. Naša priorita je spokojnosť zákazníkov, preto dbáme na kvalitnú prácu, dôkladnosť a profesionalitu v každom projekte. Ponúkame kompletnú stavebnú činnosť vrátane plánovania, projektovania, výstavby a dokončenia. Naši odborníci [...]

SR premiér Fico atentát stav Kaliňák BBX

Tri dni po atentáte na Fica: Čo zatiaľ vieme? Otázky a odpovede, premiér ostáva na JIS, atentátnik ide pred súd

18.05.2024 07:00

Premiérov stav je stále vážny, súd bude rozhodovať o väzbe pre útočníka. Zatiaľ to viac ako na upokojenie vyzerá na pokračujúcu polarizáciu.

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?

Erik Kaliňák

Po atentáte na Fica čelia vyhrážkam koaliční poslanci aj minister. Viacerí majú sprísnený režim

18.05.2024 06:00

Vyhrážky smerovali aj na iných poslancov a ministrov.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Zelenskyj: Absurdné, Západ sa bojí porážky Ruska, ale nechce ani aby prehrala Ukrajina

18.05.2024 06:00, aktualizované: 07:49

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa posťažoval, že Západ Ukrajine zakazuje používať zbrane dodané Európou a Spojenými štátmi k úderom na ruské územie.

Recenzie produktov a služieb 2023

Vitajte. Venujeme sa krátkym recenziám produktov a služieb. V každom článku sa snažíme objektívne analyzovať kľúčové vlastnosti, výhody a možné nedostatky ponúkaných produktov alebo služieb. Naším cieľom je pomôcť čitateľom a spoločnostiam lepšie pochopiť hodnotu, ktorú tieto produkty a služby prinášajú. krtkovanie-bratislava24.sk | www.krtkovanie-trnava.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 271
Celková čítanosť: 180354x
Priemerná čítanosť článkov: 666x