Založ si blog

Stavebná Firma SAFO-2

Stavebná Firma SAFO-2
Stavebná Firma SAFO-2

ŠAFO-2, s.r.o. je renomovaná stavebná firma, ktorá ponúka komplexné stavebné služby pod jednou strechou. S dlhoročnými skúsenosťami na trhu sa stala stabilným a dôveryhodným dodávateľom na západnom Slovensku. Vyznačuje sa otvorenou komunikáciou a individuálnym prístupom ku každému zákazníkovi.

Či už ide o plánovanie, projektovanie, alebo samotnú výstavbu, firma ŠAFO-2 zabezpečuje kvalitu, estetiku a trvanlivosť každého projektu. Spolupracujú s overenými dodávateľmi materiálov a používajú najmodernejšie technológie.

Ak hľadáte spoľahlivého partnera pre váš stavebný projekt, stavebná firma SAFO-2 je tu pre vás. Využite ich odborné služby a zabezpečte, že váš projekt bude realizovaný na najvyššej úrovni.

ELAC

19.06.2024

Elac, založená 1. septembra 1926 v nemeckom meste Kiel, je synonymom inovácií a kvality v oblasti audiotechniky. Od svojho prvého gramofónu PW1 v roku 1948 až po moderné reproduktory, Elac neustále prekvapuje svojou schopnosťou prinášať zvuk na špičkovej úrovni. V roku 1984 začala navrhovať reproduktory, a v roku 1993 uviedla na trh revolučný výškový reproduktor JET. Dnes [...]

Calendiari – rezervačný systém

18.06.2024

Calendiari je najjednoduchší online rezervačný systém na organizáciu skupinových cvičení, kurzov a workshopov. Jeho nastavenie je rýchle a intuitívne – do 45 minút môžete mať pripravený rozvrh a za pár minút ho vložiť na váš web. Tento systém automatizuje správu rezervácií, zasiela emailové a SMS pripomienky, spracováva platby a umožňuje hromadnú komunikáciu. [...]

Taxi Transfer Bratislava

17.06.2024

Poskytujeme spoľahlivé a cenovo dostupné taxi transfery z letísk Bratislava, Viedeň, Praha a Budapešť priamo do Bratislavy a späť. Naši zákazníci oceňujú profesionálny a priateľský prístup vodičov, moderné a čisté vozidlá a bezproblémový rezervačný systém. Napríklad Jonathan a Maria pochválili presnosť a efektivitu našich služieb, pričom Frank vyzdvihol [...]

Medveď hnedý

Útoky medveďov na človeka v Japonsku sa množia. Ďalšou obeťou je stavebný robotník

21.06.2024 20:41

Medveď pravdepodobne zabil stavebného robotníka (58) v Japonsku. Muža našli v lese v prefektúre Nagano s rozsiahlymi poraneniami hlavy a chrbta.

vojna na Ukrajine, hroby, Charkov

NYT: Veľa mužov na Ukrajine sa skrýva. Obávajú sa, že ich nevycvičených pošlú na smrť

21.06.2024 18:35

Na Ukrajine žije mnoho mužov, ktorí sa skrývajú. Majú strach z odvodov do armády na obranu krajiny proti ruskej invázii. S niekoľkými z nich hovoril denník The New York Times (NYT).

Viktor Orbán

Nemecko už podľa Orbána 'nevonia a nevyzerá rovnako', zmenilo sa na multikultúrny svet

21.06.2024 18:21

Maďarský premiér Orbán počas návštevy Berlína povedal, že Nemecko sa v dôsledku migrácie zmenilo na "pestrofarebný, multikultúrny svet".

parlament, nrsr, NR SR,

Voľby by v júni vyhral Smer tesne pred Progresívnym Slovenskom

21.06.2024 17:29

Do parlamentu by sa dostalo sedem politických subjektov.

Recenzie produktov a služieb 2023

Vitajte. Venujeme sa krátkym recenziám produktov a služieb. V každom článku sa snažíme objektívne analyzovať kľúčové vlastnosti, výhody a možné nedostatky ponúkaných produktov alebo služieb. Naším cieľom je pomôcť čitateľom a spoločnostiam lepšie pochopiť hodnotu, ktorú tieto produkty a služby prinášajú. krtkovanie-bratislava24.sk | www.krtkovanie-trnava.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 304
Celková čítanosť: 206234x
Priemerná čítanosť článkov: 678x