Založ si blog

Správa Google Ads

Domov | Performance digitálna agentúra | Bratislava | Trenčín
Správa Google Ads

Správa Google Ads je nevyhnutnou súčasťou digitálneho marketingu, a naša agentúra je v tomto odbore skutočným lídrom. S mesačným rozpočtom kampaní okolo 550 000€ a generovaním viac ako 130 000 konverzií naprieč 5 trhmi, poskytujeme komplexné služby, od automatizácie produktových kampaní až po vytváranie vlastných skriptov. Náš prístup je inovatívny, čo nám umožňuje experimentovať a neustále posúvať hranice možností v oblasti Google Ads.

Naše služby začínajú analýzou a prevzatím existujúcich účtov, alebo vytvorením nového účtu a jeho správnym nastavením. Následne na základe podrobného briefingu od vás, nastavujeme kľúčové prvky kampaní a rozoberáme charakteristiky vašich zákazníkov. Po úvodnom nastavení prechádzame k pravidelnej optimalizácii a konzultáciám. Tento proces zahŕňa pravidelný reporting a úzku spoluprácu, najmä v úvodnej fáze, na zabezpečenie najlepších výsledkov.

Pre viac info navštívte https://www.lighthousems.sk

Pracovní oděv

04.05.2024

Pracovní oděv ztělesňuje esenci bezpečnosti a komfortu, které jsou nezbytné při práci. Jeho design zaručuje plnění nejpřísnějších bezpečnostních norem, díky čemuž je ideálním společníkem pro každého profesionála. Klíčové prvky, jako jsou odolné materiály, strečové tkaniny a reflexní prvky, zajišťují, že pracovní oděv poskytuje maximální ochranu bez [...]

Pracovné oblečenie

03.05.2024

V našej ponuke nájdete kvalitné pracovné oblečenie, ktoré spája pohodlie, funkčnosť a odolnosť. Naše odevy sú navrhnuté tak, aby vydržali náročné pracovné podmienky a zároveň poskytovali maximálnu flexibilitu a komfort. Materiály, z ktorých je oblečenie vyrobené, sú vyberané s dôrazom na dlhodobú odolnosť a jednoduchú údržbu. Špeciálne technológie, ako je [...]

Pracovné oblečenie

02.05.2024

Pracovné odevy sú neoddeliteľnou súčasťou profesionálneho vybavenia v mnohých odvetviach. Ich primárnou funkciou je zabezpečenie bezpečnosti, čo znamená, že musia spĺňať príslušné normy a byť vyrobené z odolných materiálov. Vysoká odolnosť, strečové tkaniny a zosilnené švy sú len niektoré z atribútov, ktoré poskytujú ochranu tam, kde je to najviac potrebné. [...]

nôž, krv, zranenie

Zradikalizovaný mladík pobodal muža v Perthe, austrálska polícia ho zastrelila

05.05.2024 06:22

Polícia na západe Austrálie zastrelila 16-ročného radikalizovaného chlapca, ktorý v nedeľu na verejnosti nožom poranil jednu osobu.

Czech Republic V4

Babiš s ruskými vlajočkami na lícach a nevydarený náhradník exministerky. Strelila si Fialova vláda až tri rýchle vlastné góly?

05.05.2024 06:00

Europoslanec sa hanbí za predvolebnú antikampaň svojich straníckych kolegov a dianie okolo odvolania ministerky vyzerá ako politická tragikomédia.

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu skomplikoval požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Po sobotňajšej nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť.

Recenzie produktov a služieb 2023

Vitajte. Venujeme sa krátkym recenziám produktov a služieb. V každom článku sa snažíme objektívne analyzovať kľúčové vlastnosti, výhody a možné nedostatky ponúkaných produktov alebo služieb. Naším cieľom je pomôcť čitateľom a spoločnostiam lepšie pochopiť hodnotu, ktorú tieto produkty a služby prinášajú. krtkovanie-bratislava24.sk | www.krtkovanie-trnava.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 258
Celková čítanosť: 170325x
Priemerná čítanosť článkov: 660x