Založ si blog

GRUPA

Grupa
Grupa

Spoločnosť Grupa, založená v roku 2006 v Záhrebe, reprezentuje významnú etapu v oblasti dizajnu, kde funkcionalita, rozmanitosť a agilita sú klíčové. Dizajnérske štúdio, založené Filipom Despotom, Ivanou Pavić a Tihanou Taraba, sa postupom času etablovalo ako značka známa pre svoje projekty v produktovom a interiérovom dizajne. Ich prístup zdôrazňuje všestrannosť a minimalizmus, čo ich odlišuje v súčasnom dizajnérskom svete.

Významným míľnikom pre Grupu bol rok 2012, kedy sa transformovali z dizajnérov na výrobcov, uvádzajúc na trh vlastné svetelné produkty. Tieto produkty, vyrábané a montované v Chorvátsku, sú dokonalým spojením filozofie dizajnu, dedičstva a tradície ručnej výroby, čo im prináša globálne uznanie.

Vo svete dominovanom automatizáciou, Grupa sa odlišuje svojím zameraním na ručnú výrobu. Každý produkt je výsledkom dôkladnej práce a starostlivosti, čo zvyšuje jeho celkovú kvalitu a hodnotu. Táto filozofia remeselného spracovania je viditeľná v každom kuse, čo z nich robí nielen funkčné, ale aj esteticky pôsobivé.

Grupa v súčasnosti predstavuje výkladnú skriňu inovatívneho dizajnu, minimalizmu a funkčnosti. Ich produkty, ako napríklad svietidlá, sú ručne zostavené s dôrazom na detail, čo z nich robí viac než len zdroj svetla, ale aj prejav remeselnej dokonalosti.

Pre viac info navštívte https://www.plaan.sk

Fotoateliér Bratislava

01.05.2024

V srdci Bratislavy sa nachádza fotoatelier Bratislava, ktorý ponúka unikátny priestor pre všetky vaše tvorivé projekty. Či už potrebujete ateliér na fotografovanie, natáčanie alebo špeciálnu produkciu, náš ateliér poskytuje ideálne riešenie s rozlohou 300 m² a výškou stropu 6 metrov, čo zaručuje neobmedzený kreatívny priestor. Výbava zahŕňa špičkové technické [...]

Vrátenie daní zo zahraničia

30.04.2024

Pracovať alebo podnikať v zahraničí môže byť výzvou, ale vrátenie daní už nemusí byť! S TJ-Legal som získala profesionálne poradenstvo a úspešne som si vybavila vrátenie daní z Nemecka. Ich služby sú jednoduché a maximálne bezpečné. Osobne som veľmi spokojná a vrelo odporúčam každému, kto ešte nevyužil možnosť vrátiť si peniaze, ktoré mu právom patria. Či [...]

Bielenie zubov Bratislava

29.04.2024

V BA Clinic Bratislava poskytujeme profesionálne bielenie zubov, ktoré transformuje váš úsmev na oslnivý a žiarivý bez akýchkoľvek bolestí. S využitím pokročilých technológií a bezpečných metód dokážeme dosiahnuť prirodzenú a bledšiu farbu zubov až o niekoľko odtieňov. Náš proces nezahŕňa iba samotné odstránenie nežiaducich škvŕn, ale aj dôkladnú [...]

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

NATO / OTAN / Armáda SR /

Podpora členstva SR v EÚ a NATO oproti vlaňajšku vzrástla

02.05.2024 15:12

Členstvo Ukrajiny v západných inštitúciách si želá 30 percent Slovákov, čo je najmenej z regiónu.

DN - Boeing 737 MAX

Ďalší kritik spoločnosti Boeing náhle zomrel. Svedčil proti firme, hovoril o problémoch vo výrobe

02.05.2024 14:57

Dean pracoval v spoločnosti Spirit AeroSystems, ktorá bola dodávateľom komponentov pre firmu Boeing.

Recenzie produktov a služieb 2023

Vitajte. Venujeme sa krátkym recenziám produktov a služieb. V každom článku sa snažíme objektívne analyzovať kľúčové vlastnosti, výhody a možné nedostatky ponúkaných produktov alebo služieb. Naším cieľom je pomôcť čitateľom a spoločnostiam lepšie pochopiť hodnotu, ktorú tieto produkty a služby prinášajú. krtkovanie-bratislava24.sk | www.krtkovanie-trnava.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 255
Celková čítanosť: 168192x
Priemerná čítanosť článkov: 660x