Založ si blog

M’s Mountain Shirt Jacket

M's Mountain Shirt Jacket
M’s Mountain Shirt Jacket

M’s Mountain Shirt Jacket je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá spojenie funkčnosti a pohodlia v jednom odievaní. Táto hrubá košeľa je vyrobená zo 100% organickej bavlny, čo zaručuje jej vysokú kvalitu a trvácnosť. Jej masívne šitie a predĺžený strih nezostávajú pozadu, čo robí túto bundu ideálnou na vrstvenie a ochranu proti chladu. Vďaka svojmu výraznému vzoru a tradičnej silhouette, ktorá pripomína westernový štýl, sa v nej budete cítiť nielen teplý, ale aj štýlovo.

Košeľa má veľké gombíkové zapínanie, náprsné vrecká na cvoky a praktické bočné vrecká na úrovni švov, čo zvyšuje jej funkčnosť. Jej voľný strih poskytuje dostatok priestoru na vrstvenie, zatiaľ čo rozmerová tabuľka zaručuje, že si každý nájde svoju veľkosť.

Hoci je vyrobená vo Vietname, kvalita a remeselné spracovanie sú na prvom mieste. Upozorňujeme, že 100% bavlnená látka sa môže po prvom praní mierne zraziť.

Ak hľadáte spojenie funkčnosti a štýlu v jednom, neváhajte a vyberte si Funkčnú a pohodlnú hrubú košeľu – M’s Mountain Shirt Jacket, ktorá spĺňa všetky požiadavky na kvalitný jesenný outfit.

Pre viac info navštívte https://wilderoben.com/sk/

Pracovná ponuka: zdravotná sestra Nemecko

28.04.2024

Hľadáte príležitosť pre profesionálny rast a rozvoj v zdravotníctve? Vyskúšajte pracovať ako zdravotná sestra v Nemecku! Ponúkame široké spektrum možností pre zdravotné sestry, lekárov, aj iné odborné pozície v nemocniciach a domovoch dôchodcov po celej krajine. Zaujíma vás vysoká životná úroveň a prvotriedne zdravotnícke zariadenia? Nemecko vám ponúka moderné [...]

Tvorba Webstránky

27.04.2024

V dnešnej dobe, kedy je online prítomnosť pre podniky nevyhnutnosťou, je dôležité mať webstránku, ktorá nielen že vyzerá profesionálne, ale je aj funkčná a responzívna. Naša služba tvorba webstránky na mieru poskytuje práve to. Začíname cenou už od 315 € s balíčkom Basic, ktorý zahŕňa 5 podstránok, responzívny dizajn a hosting na 1 rok zadarmo. Pre náročnejších [...]

Krtkovanie Bratislava

26.04.2024

Hľadáte spoľahlivé a rýchle riešenie pre upchaté potrubia v Bratislave? Naše služby krtkovania Bratislava sú tu pre vás! S moderným technologickým vybavením a špičkovými technikami ako elektromechanické krtkovanie, vysokotlakové čistenie a kamerová diagnostika, zaručujeme efektívne odstránenie upchatí bez poškodenia potrubia. Naša nonstop služba je dostupná 24/7, čo [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Recenzie produktov a služieb 2023

Vitajte. Venujeme sa krátkym recenziám produktov a služieb. V každom článku sa snažíme objektívne analyzovať kľúčové vlastnosti, výhody a možné nedostatky ponúkaných produktov alebo služieb. Naším cieľom je pomôcť čitateľom a spoločnostiam lepšie pochopiť hodnotu, ktorú tieto produkty a služby prinášajú. krtkovanie-bratislava24.sk | www.krtkovanie-trnava.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 252
Celková čítanosť: 165263x
Priemerná čítanosť článkov: 656x