Založ si blog

Pracovná ponuka Zdravotnícky asistent

Budúcnosť zdravotníctva s.r.o. - Pracovné ponuky v zahraničí
Budúcnosť zdravotníctva s.r.o. – Pracovné ponuky v zahraničí

Ak ste zdravotnícky asistent alebo asistentka a hľadáte stabilnú prácu v zahraničí, naša ponuka práce v Rakúsku a Nemecku je pre vás ideálnou príležitosťou. Ponúkame atraktívne platové podmienky a pracovné miesta v prestížnych zdravotníckych zariadeniach. Napríklad v univerzitnej nemocnici Salzburg ponúkame pozície pre zdravotných asistentov s platom od 4200 € brutto a v nemocnici Linz s platom od 3700 € brutto.

Je dôležité vedieť, že povolanie zdravotníckeho asistenta je v Rakúsku a Nemecku regulované, a preto je potrebné uznanie vašeho vzdelania v týchto krajinách. Okrem toho je nevyhnutné ovládať nemecký jazyk aspoň na úrovni B1. Naše služby zahŕňajú nielen sprostredkovanie práce, ale aj poradenstvo a pomoc s administratívou v zahraničí.

Ak máte záujem o kariéru v rakúskom alebo nemeckom zdravotníctve, ktoré patrí medzi najlepšie na svete, neváhajte nás kontaktovať. Vyplňte náš kontaktný formulár, zavolajte nám alebo nám pošlite váš životopis. S radosťou vám pomôžeme rozbehnúť vašu kariéru ako Zdravotnícky asistent.

Pre viac info navštívte https://buducnost-zdravotnictva.com

Pracovná ponuka: zdravotná sestra Nemecko

28.04.2024

Hľadáte príležitosť pre profesionálny rast a rozvoj v zdravotníctve? Vyskúšajte pracovať ako zdravotná sestra v Nemecku! Ponúkame široké spektrum možností pre zdravotné sestry, lekárov, aj iné odborné pozície v nemocniciach a domovoch dôchodcov po celej krajine. Zaujíma vás vysoká životná úroveň a prvotriedne zdravotnícke zariadenia? Nemecko vám ponúka moderné [...]

Tvorba Webstránky

27.04.2024

V dnešnej dobe, kedy je online prítomnosť pre podniky nevyhnutnosťou, je dôležité mať webstránku, ktorá nielen že vyzerá profesionálne, ale je aj funkčná a responzívna. Naša služba tvorba webstránky na mieru poskytuje práve to. Začíname cenou už od 315 € s balíčkom Basic, ktorý zahŕňa 5 podstránok, responzívny dizajn a hosting na 1 rok zadarmo. Pre náročnejších [...]

Krtkovanie Bratislava

26.04.2024

Hľadáte spoľahlivé a rýchle riešenie pre upchaté potrubia v Bratislave? Naše služby krtkovania Bratislava sú tu pre vás! S moderným technologickým vybavením a špičkovými technikami ako elektromechanické krtkovanie, vysokotlakové čistenie a kamerová diagnostika, zaručujeme efektívne odstránenie upchatí bez poškodenia potrubia. Naša nonstop služba je dostupná 24/7, čo [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Recenzie produktov a služieb 2023

Vitajte. Venujeme sa krátkym recenziám produktov a služieb. V každom článku sa snažíme objektívne analyzovať kľúčové vlastnosti, výhody a možné nedostatky ponúkaných produktov alebo služieb. Naším cieľom je pomôcť čitateľom a spoločnostiam lepšie pochopiť hodnotu, ktorú tieto produkty a služby prinášajú. krtkovanie-bratislava24.sk | www.krtkovanie-trnava.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 252
Celková čítanosť: 165211x
Priemerná čítanosť článkov: 656x