Založ si blog

Asfaltové Šindle Sonata Samba (HEX)

Asfaltové Šindle Sonata Samba (HEX)
Asfaltové Šindle Sonata Samba (HEX)

Pri hľadaní spoľahlivých a kvalitných strešných riešení som narazil na Sonata Samba (Hex), jedinečné asfaltové šindle, ktoré výrazne prevyšujú konkurenciu svojimi vlastnosťami. Sú vyrobené z modifikovaného asfaltu s použitím SBS modifikátora, vďaka čomu poskytujú vynikajúce fyzikálne a mechanické vlastnosti. Ich hlavnou prednosťou je mrazuvzdornosť a vysoká pružnosť, čo znamená, že sú ideálne pre extrémne poveternostné podmienky.

Technicky, šindle sú vybavené nosnou vložkou zo sklenej rohože, vrchnou vrstvou z čadičového posypu a spodnou samolepiacou asfaltovo-polymérovou vrstvou. S hrúbkou 3.3 mm a hmotnosťou 29 kg za kus sú balené po 3 m² v balíku a 108 m² na palete, čo je praktické pre veľké projekty.

Materiál šindľov je vhodný pre rezidenčné strešné systémy s odporúčaným sklom 12° alebo väčším. Ich konštrukcia zahŕňa sklolaminátový základ, vylepšený bitúmén a granule vulkanického skalného čadiča, čo zaručuje dlhodobú odolnosť a estetický vzhľad.

Výrobca poskytuje 50-ročnú záruku, čo je nevídané u väčšiny šindľov a svedčí o ich vynikajúcej kvalite. Sú to ideálne šindle pre každého, kto hľadá dlhodobú a spoľahlivú strešnú krytinu.

Pre viac info navštívte https://www.bitumat.sk

Pracovné oblečenie

03.05.2024

V našej ponuke nájdete kvalitné pracovné oblečenie, ktoré spája pohodlie, funkčnosť a odolnosť. Naše odevy sú navrhnuté tak, aby vydržali náročné pracovné podmienky a zároveň poskytovali maximálnu flexibilitu a komfort. Materiály, z ktorých je oblečenie vyrobené, sú vyberané s dôrazom na dlhodobú odolnosť a jednoduchú údržbu. Špeciálne technológie, ako je [...]

Pracovné oblečenie

02.05.2024

Pracovné odevy sú neoddeliteľnou súčasťou profesionálneho vybavenia v mnohých odvetviach. Ich primárnou funkciou je zabezpečenie bezpečnosti, čo znamená, že musia spĺňať príslušné normy a byť vyrobené z odolných materiálov. Vysoká odolnosť, strečové tkaniny a zosilnené švy sú len niektoré z atribútov, ktoré poskytujú ochranu tam, kde je to najviac potrebné. [...]

Fotoateliér Bratislava

01.05.2024

V srdci Bratislavy sa nachádza fotoatelier Bratislava, ktorý ponúka unikátny priestor pre všetky vaše tvorivé projekty. Či už potrebujete ateliér na fotografovanie, natáčanie alebo špeciálnu produkciu, náš ateliér poskytuje ideálne riešenie s rozlohou 300 m² a výškou stropu 6 metrov, čo zaručuje neobmedzený kreatívny priestor. Výbava zahŕňa špičkové technické [...]

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

gaza

Izrael dal Hamasu ultimátum: Máte týždeň, potom vstúpime do Rafahu

03.05.2024 20:20, aktualizované: 21:03

Izrael dal palestínskemu radikálnemu hnutiu Hamas týždeň na to, aby prijal dohodu o prímerí a prepustení rukojemníkov.

krym

Do útoku vraj zostávajú dni. Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most

03.05.2024 18:31

Rusko je údajne pripravené zvážiť "seriózne" návrhy o ukončení vojny na Ukrajine, ktoré budú založené na existujúcich skutočnostiach a bezpečnostných obavách Moskvy.

Mihail Kogalniceanu, Constanta, základňa NATO, Rumunsko, Apache, vojaci

Na cvičenie NATO v Česku pricestujú budúci týždeň stovky amerických vojakov

03.05.2024 18:30

Na cvičení sa zúčastní približne 1200 vojakov, z toho asi 850 ich pricestuje zo Spojených štátov.

Recenzie produktov a služieb 2023

Vitajte. Venujeme sa krátkym recenziám produktov a služieb. V každom článku sa snažíme objektívne analyzovať kľúčové vlastnosti, výhody a možné nedostatky ponúkaných produktov alebo služieb. Naším cieľom je pomôcť čitateľom a spoločnostiam lepšie pochopiť hodnotu, ktorú tieto produkty a služby prinášajú. krtkovanie-bratislava24.sk | www.krtkovanie-trnava.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 257
Celková čítanosť: 169331x
Priemerná čítanosť článkov: 659x