Založ si blog

REFLEXNÝ OCHRANNÝ LAK ALU

REFLEXNÝ OCHRANNÝ LAK ALU
REFLEXNÝ OCHRANNÝ LAK ALU

Reflexný ochranný lak ALU predstavuje inovatívny prístup k ochrane a konzervácii strešných krytín. Jeho zloženie, bohaté na bitúmen modifikovaný syntetickým kaučukom, živice a chemické zlúčeniny, zaručuje vynikajúcu priľnavosť k rôznorodým povrchom. Aplikácia tohto produktu na strechy znižuje ich prehrievanie vďaka reflexnému efektu strieborných vločiek, čím prispieva k dlhšej životnosti materiálu.

Tento lak sa ľahko nanáša na suché podklady vrátane asfaltu a betónu, je odolný voči UV žiareniu, slabým kyselinám, zásadám a extrémnym poveternostným podmienkam. Spotreba 0,1 – 0,25 kg/m² je ekonomická a pritom efektívna.

Na ochranu Vašej strechy investujte do reflexného ochranného laku, ktorý zabezpečí dlhodobú udržateľnosť a estetický vzhľad vašej strechy. Vyskúšajte reflexný ochranný lak ALU a presvedčte sa o jeho kvalitách na vlastnej streche.

Pre viac info navštívte https://www.bitumat.sk

Krtkovanie Bratislava

26.04.2024

Hľadáte spoľahlivé a rýchle riešenie pre upchaté potrubia v Bratislave? Naše služby krtkovania Bratislava sú tu pre vás! S moderným technologickým vybavením a špičkovými technikami ako elektromechanické krtkovanie, vysokotlakové čistenie a kamerová diagnostika, zaručujeme efektívne odstránenie upchatí bez poškodenia potrubia. Naša nonstop služba je dostupná 24/7, čo [...]

Krtkovanie Dunajská Streda

25.04.2024

Ako renomovaný lokálny poskytovateľ služieb sa špecializujeme na vysokotlakové čistenie kanalizácie a elektromechanické krtkovanie. S použitím najmodernejšieho technologického vybavenia a techník ako špirálové nástroje a frézovanie, dokážeme efektívne riešiť aj tie najzložitejšie situácie v oblasti upchatých odtokov. Naša služba krtkovanie Dunajska Streda je [...]

Krtkovanie Trnava

24.04.2024

Máte problém s upchatou kanalizáciou v Trnave? Naša firma poskytuje komplexné služby krtkovanie Trnava, ktoré sú rýchle, efektívne a cenovo dostupné. Vďaka použitiu elektromechanických strojov, vysokotlakového čistenia a TV monitoringu dokážeme riešiť aj tie najnáročnejšie situácie bez použitia škodlivých chemikálií. Naši experti sú vybavení najmodernejšími [...]

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

Recenzie produktov a služieb 2023

Vitajte. Venujeme sa krátkym recenziám produktov a služieb. V každom článku sa snažíme objektívne analyzovať kľúčové vlastnosti, výhody a možné nedostatky ponúkaných produktov alebo služieb. Naším cieľom je pomôcť čitateľom a spoločnostiam lepšie pochopiť hodnotu, ktorú tieto produkty a služby prinášajú. krtkovanie-bratislava24.sk | www.krtkovanie-trnava.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 250
Celková čítanosť: 164308x
Priemerná čítanosť článkov: 657x