Založ si blog

Asfaltové Šindle Sonata Samba (HEX)

Asfaltové Šindle Sonata Samba (HEX)
Asfaltové Šindle Sonata Samba (HEX)

Pri hľadaní spoľahlivých a kvalitných strešných riešení som narazil na Sonata Samba (Hex), jedinečné asfaltové šindle, ktoré výrazne prevyšujú konkurenciu svojimi vlastnosťami. Sú vyrobené z modifikovaného asfaltu s použitím SBS modifikátora, vďaka čomu poskytujú vynikajúce fyzikálne a mechanické vlastnosti. Ich hlavnou prednosťou je mrazuvzdornosť a vysoká pružnosť, čo znamená, že sú ideálne pre extrémne poveternostné podmienky.

Technicky, šindle sú vybavené nosnou vložkou zo sklenej rohože, vrchnou vrstvou z čadičového posypu a spodnou samolepiacou asfaltovo-polymérovou vrstvou. S hrúbkou 3.3 mm a hmotnosťou 29 kg za kus sú balené po 3 m² v balíku a 108 m² na palete, čo je praktické pre veľké projekty.

Materiál šindľov je vhodný pre rezidenčné strešné systémy s odporúčaným sklom 12° alebo väčším. Ich konštrukcia zahŕňa sklolaminátový základ, vylepšený bitúmén a granule vulkanického skalného čadiča, čo zaručuje dlhodobú odolnosť a estetický vzhľad.

Výrobca poskytuje 50-ročnú záruku, čo je nevídané u väčšiny šindľov a svedčí o ich vynikajúcej kvalite. Sú to ideálne šindle pre každého, kto hľadá dlhodobú a spoľahlivú strešnú krytinu.

Pre viac info navštívte https://www.bitumat.sk

Krtkovanie v Nitre

26.07.2024

Upchatý drez, WC alebo kanalizácia v Nitre? Už žiadne starosti! Služba krtkovanie v Nitre ponúka rýchlu pomoc s modernými technológiami vrátane elektromechanických strojov, vysokotlakového čistenia a TV monitoringu pre rýchle a efektívne odstránenie upchatia. Poskytujeme tiež opravy a výkopové práce, ktoré riešia problémy s poškodenou alebo starou kanalizáciou. Garancia [...]

Cenník Krtkovanie v Bratislave

25.07.2024

Potrebujete spoľahlivé a rýchle krtkovanie v Bratislave? Naša skúsenosť s touto službou bola vynikajúca. Krtkovanie a čistenie upchatých drezov bolo vykonané profesionálne, pričom cena začína už od 70€. Frézovanie nánosov a vysokotlakové čistenie kanalizácie sú tiež k dispozícii za prijateľné ceny. TV monitoring potrubia nám poskytol detailný pohľad na stav [...]

Krtkovanie Dunajská streda

24.07.2024

Ako lokálny poskytovateľ služieb, AB Krtkovanie Dunajská Streda ponúka špičkové riešenia v oblasti čistenia potrubí. Naša ponuka zahŕňa špirálové čistenie, vysokotlakovú údržbu kanalizačných systémov a elektromechanické krtkovanie. Tieto techniky sú ideálne pre riešenie problémov s upchatými drezmi, sifónmi a toaletami. Vďaka modernému technologickému vybaveniu [...]

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

Recenzie produktov a služieb 2023

Vitajte. Venujeme sa krátkym recenziám produktov a služieb. V každom článku sa snažíme objektívne analyzovať kľúčové vlastnosti, výhody a možné nedostatky ponúkaných produktov alebo služieb. Naším cieľom je pomôcť čitateľom a spoločnostiam lepšie pochopiť hodnotu, ktorú tieto produkty a služby prinášajú. krtkovanie-bratislava24.sk | www.krtkovanie-trnava.sk

Štatistiky blogu

Počet článkov: 335
Celková čítanosť: 231976x
Priemerná čítanosť článkov: 692x