GAVA Aluminium 412b

13. februára 2024, Recenzie produktov a služieb 2023, gavaplast
Gava Aluminium 412b RAL 1012 - vchodové dvere
Gava Aluminium 412b RAL 1012 – vchodové dvere

Hľadáte výnimočné riešenie pre svoje dvere, ktoré by spĺňalo najvyššie nároky na dizajn, trvanlivosť a estetiku? GAVA Aluminium 412b predstavuje vrchol v oblasti dvernej výplne, kde sa snúbi inovatívny dizajn s využitím najmodernejších technológií. Vďaka použitiu zliatiny hliníku a horčíka je zaručená nielen rozmerová stálosť, ale aj ušľachtilý dojem, ktorý váš domov povýši na úplne novú úroveň.

Povrchová úprava výplní technológiou práškového lakovania a následným vypaľovaním pri 200°C zaisťuje mimoriadnu odolnosť voči poveternostným vplyvom a mechanickému poškodeniu. Či už preferujete minimalistický dizajn s frézovanými drážkami alebo luxusné gravírované varianty s kombináciou presklených plôch a nerezových aplikácií, GAVA Aluminium 412b ponúka širokú paletu možností prispôsobenia podľa vašich predstáv.

Farba a hrúbka výplne sú plne prispôsobiteľné, pričom štandardné hrúbky sa pohybujú od 24 mm do 48 mm, s možnosťou zakomponovania sofistikovaného Jadra F od 36 mm hrúbky. Farebné prevedenie je možné zladiť podľa škály RAL, čo umožňuje dokonalú harmonizáciu s vaším domovom.

Neodolateľná kombinácia estetiky, funkčnosti a trvanlivosti robí z GAVA Aluminium 412b ideálnu voľbu pre tých, ktorí neuznávajú kompromisy. Pre viac informácií a prispôsobenie vašej dvernej výplne podľa individuálnych potrieb nás neváhajte kontaktovať. Vytvorte si domov s dverami, ktoré odrážajú vašu osobnosť a životný štýl.

Pre viac info navštívte https://gavaplast.sk